Bokningsregler


Tvättstuga B kan nu bokas via hemsidan.

Tvättstuga A bokas dock även i fortsättningen via tavlan med tvättlås. Detta för att alla medlemmar inte önskar bokning via nätet. Det är precis som tidigare endast tillåtet att boka ett tvättpass i taget. Det är således inte heller tillåtet att boka en tvättstuga via hemsidan och en via tavlan.

20130122_182707   20130122_182841

Tiderna som anges i bokningskalendern är tvättidens STARTTID och passet pågår till nästa pass starttid. Torkrummet får dock användas i ytterligare 45 minuter in på nästa pass.

Du kommer att få ange en e-postadress dit en bokningsbekräftelse på din bokade tid kommer att skickas samt en länk för avbokning av din bokade tid i det fall du önskar ändra din bokning. Skriv in lösenordet som du fått av styrelsen för att få tillgång till bokningssystemet. Har du glömt bort eller inte fått lösenordet kontaktar du styrelsen på styrelsen@plogen.se så skickar vi lösenordet så snart vi kontrollerat att du är boende i föreningen.

(Vid missbruk av tvättstugebokningen kan enskilda användare komma att stängas av. Samtliga bokningar loggas och följs med jämna mellanrum upp av styrelsen för att ge bästa möjliga funktion för samtliga medlemmar.)