Lägenheterna


Lägenheterna i föreningen är förhållandevis små. En normal enrumslägenhet är omkring 30 kvadratmeter, en tvårumslägenhet omkring 40 kvadratmeter och trerumslägenheterna omkring 50 kvadratmeter.

Alla lägenheterna är välplanerade och väldigt yteffektiva vilket innebär att många funktioner ryms på liten yta.  I övrigt har lägenheterna en något högre takhöjd än normalt, 270 centimeter. I sitt grundutförande har samtliga lägenheter trägolv i hela lägenheten. Alla lägenheter har treglasfönster. Föreningen har renoverat stammar och badrum under åttio- och  nittiotalet.

Ritningar över typiska lägenheter (klicka på bilden).

Ritning över typisk etta. Klicka på bilden så öppnas en större bild i ett nytt fönster Ritning över typisk tvåa. Klicka på bilden så öppnas en större bild i ett nytt fönster Ritning över typisk trea. Klicka på bilden så öppnas en större bild i ett nytt fönster

 

kök   badrum

Många lägenheter i föreningen har renoverats under senare år och föreningen ser positivt på att medlemmarna underhåller och höjer standarden på sina bostadsrättslägenheter så länge gällande regelverk följs.