Brf Plogen

VÄLKOMNA TILL HÖSTFIXARDAG 2016

Söndagen den 16 oktober från kl. 10.00 samlas vi för att tillsammans ställa i ordning våra gårdar och hus inför hösten. Det blir en trevlig dag med chans att lära känna sina grannar och göra fint kring våra hem. Under dagen kommer styrelsen även bjuda på grillad korv och fika!

Det vi behöver göra under dagen är bland annat:

  • Ställa in utemöbler.
  • Tömma och ställa in krukor.
  • Fixa i trädgårdarna och plantera lökar inför våren.
  • Slänga sådant som blivit stående i allmänna utrymmen.
  • En container kommer att finnas uppställd hela helgen för blandat avfall, så som gamla möbler med mera. Denna container får man gärna använda för privat bruk både innan och efter föreningens höstfixardag!

Har du fler önskemål om saker som behöver göras under dagen, hör gärna av dig till styrelsen!

Vi ses den 16 oktober, varmt välkomna! (Notera att man ej behöver anmäla sig utan vi tar för givet att alla som har möjlighet att medverka gör det så kort eller så lång tid man kan! Man behöver alltså inte vara med precis hela dagen om man inte kan.)

Vänliga hälsningar

Styrelsen, BRF Plogen
styrelsen@plogen.se

Bildresultat för höst

Leave a Comment