Brf Plogen

Sommarhälsning från Styrelsen!

Tack alla som kom på fixardagen och gjorde en insats! Det är alltid trevligt att se människor engagera sig. Trots allt äger alla vi medlemmar en liten bit i föreningen, och bostaden är oftast den största investeringen man gör, så vi arbetar för oss själva och det gemensamma!
Vi börjar närma oss färdigdatum för dräneringen och det kommer att bli storstädning i trappuppgångarna den 29 och 30 juni.
Vår OVK, Obligatorisk Ventilations Kontroll, som påbörjades förra våren är snart godkänd. Det återstår endast några få som inte fått nya ventiler, men det blir också nu i juni.
Nu ser vi fram emot vår årsstämma. Kom gärna på mötet den 16 juni och se hur det går för din bostadsrättsförening! Samtidigt vill vi rekommendera att prova på att vara med i styrelsen. Det är lärorikt och du har en stor möjlighet att påverka hur just du skulle vilja att vi har det i föreningen. Vi behöver flera medlemmar för att dela på arbetsinsatsen och kommer även att satsa på att utveckla styrelsearbetet med vår samarbetspartner RiksByggen, med början nu i höst. Det blir en spännande resa.
Nästa expeditionstid i styrelserummet blir först i september, tisdagen den 6 kl 18-18.45. Men naturligtvis kan du kontakta styrelsen under sommaren, om du undrar över något eller behöver hjälp med föreningsfrågor!
Vi önskar alla en skön sommar!
Hälsningar
Styrelsen BRF Plogen

Leave a Comment