Brf Plogen

VÄLKOMMEN TILL VÅR(SOMMAR)FIXARDAG!

Lördagen den 28 maj kl. 10:00 samlas vi för att tillsammans ställa i ordning våra gårdar och hus inför våren och sommaren, som i och för sig nästan börjat men p.g.a. återställningen efter dräneringsarbetet tagit längre tid får vi ta det lite som det kommer.

Vi hoppas att så många som möjligt kan komma! Det blir en trevlig dag med chans att lära känna sina grannar och göra fint kring våra hem. Styrelsen bjuder alla vårfixare på fika.

Det vi behöver göra under dagen är bland annat:

  • Ställa ut och göra i ordning utemöbler – slipas och oljas.
  • Slänga sådant som blivit stående i allmänna utrymmen.
  • Ställa ut och plantera i våra krukor.
  • Fixa och städa i trädgårdarna och på uteplatserna.

Observera att vi som vanligt kommer att röja ur gemensamma utrymmen. Det är därför upp till varje medlem att ta hand om sådant som man vill behålla.

Var god märk era cyklar med namn och datum. Cyklar i cykelrummen som inte är märkta kommer att förvaras på annan plats och slängas vid nästa städdag om ingen hört av sig och saknar dem.

En container kommer att finnas på gatan bredvid våra fastigheter hela helgen för blandat avfall, så som gamla möbler, cyklar med mera. En mindre container för elektronikavfall, såsom datorer och hushållsapparater, kommer också att finnas.

Har du fler önskemål om saker som behöver göras under dagen, hör gärna av dig till styrelsen!

Vi ses den 28 maj.

Varmt välkomna!

Styrelsen, Brf Plogen
styrelsen@plogen.se

Leave a Comment